| 10 tot 14 dagen | 033-2077007 | 06 3898 4149

PRODUCT UITLEG  

Het PERFECT FIT systeem bestaat uit een enkele of dubbele plissé gordijn omlijst door een luxe aluminium frame  (verkrijgbaar in meerder kleuren). De plissé gordijn wordt geleverd met de top-down- bottom up handbediening. Dit type handbediening biedt enorm veel gemak omdat deze de functionaliteit biedt om zowel de onderzijde als bovenzijde te bedienen. Stel dat u gesteld bent op uw privacy maar toch lichtinval wilt creëren, dan kunt u onderzijde gesloten houden en de bovenzijde openen of andersom.

HET NIEUWE PERFECT FIT SYSTEEM

Het perfect fit systeem is met name ontwikkelt voor (kunststof) ramen die naar binnen openen en biedt de mogelijkheid om gemonteerd te worden zonder dat er geboord of geschroefd wordt in uw kozijn. Met de strakke afwerking zorgt dit systeem voor behoudt van genoeg ruimte op uw vensterbank voor andere decoratie.

EXTRA VERDUISTEREND  

De aluminium omlijsting zorgt ervoor dat er minimale kiertjes zijn aan de zijkanten van het gordijn. Hierdoor kan je optimaal genieten van het verduisterende effect. In combinatie met de dubbele plisségordijn zorgt dit voor een donkere ruimte.

ALLE SOORTEN OPPERVLAKTES   

Perfectfit verduisterende plissé gordijnen geschikt voor alle soorten oppervlaktes zoals kunststof, hout en aluminium. Ideaal voor moeilijke ramen die naar binnen opengaan waar u nog goede oplossing voor heeft kunnen vinden.

 
 

Updating…
  • Geen producten in je winkelwagen.